De Rollen is met verlof. Vanaf 30 juli zijn we weer bereikbaar, vanaf 19 augustus is het voltallig team weer present. Fijne vakantie!

Lesmaterialen

Met je klas aan de slag

Stichting De Rollen heeft in het gebouw van de Dierenbescherming in Born drie schatkamers vol leskisten en materialen. Je kunt het allemaal van ons lenen. Niet alleen docenten, maar ook pedagogisch medewerkers BSO (BuitenSchoolse Opvang) en begeleiders van jeugdgroepen zoals Scouting of IVN kunnen hier gebruik van maken.

Met een (gratis) account kun je bij ons inloggen en zien wat er allemaal mogelijk is. Leerpaden, leskisten, standaard gastlessen en speurtochten kun je direct online reserveren. Wanneer het materiaal in de gewenste periode beschikbaar is, ontvang je een bevestiging met alle informatie, waaronder ook de voorwaarden.

Nog geen account?

Vraag een account aan. Stuur een bericht naar info@derollen.nl en we geven je een gebruikersnaam en een wachtwoord.


Downloads

Wil je neuzen in ons aanbod zonder in te loggen? Download dan hieronder het actuele jaaraanbod. Hierin vind je ook onze tarieven.

Keuzestress? Onze Flowchart helpt je om een keuze te maken voor het aanbod dat bij jouw wensen past!

Wil je met je school aanhaken op duurzame feestdagen en momenten in het jaar? Download hieronder de aanhaakkalender voor 2024. Een volledige versie (Excel) is op te vragen via info@derollen.nl.


Regeling Gemeente Beek

Scholen in Beek mogen facturen van Stichting De Rollen, tot een bepaald bedrag per kalenderjaar, bij de gemeente declareren.

Vragen hierover?
Neem contact op met Gemeente Beek, info@gemeentebeek.nl of bel 046-4389363.