De Rollen is met verlof. Vanaf 30 juli zijn we weer bereikbaar, vanaf 19 augustus is het voltallig team weer present. Fijne vakantie!

Veldwerk & VO

Projecten

|
Doorlopend

Een volledige veldwerkweek voor alle brugklassen, een vakoverstijgend schoolexamen in de natuur, klimaatlessen voor de eerstejaars met onze watertafel, onderzoek doen naar het bodemleven en grond voor de ideale moestuin of een gastles fysiologie om een medisch mysterie op te lossen. Maar ook stoelyoga en hapjes voorbereiden voor senioren van Vivantes en een SDG-workshop voor docenten.
Ook voor het VO en veldwerk hebben wij alles in huis.

We leveren materialen, opdrachtenboeken, op maat gemaakte gastlessen en projecten. Waar gewenst en mogelijk verbinden we je met relevante partners en andere projecten uit de buurt op het gebied van duurzaamheid, educatie en participatie. Wij hebben een groot aanbod aan veldwerkmateriaal, veel opdrachten en kennis van geschikte gebieden in onze regio. Ook kunnen we een pool van vrijwilligers aanboren om te ondersteunen bij het veldwerk. Zo ontlasten we scholen die graag met hun leerlingen naar buiten willen gaan.
Maar ook voor ondersteuning bij duurzaamheidsvraagstukken, vergroening van de school(omgeving) en andere maatwerkwensen kan je bij ons terecht.


Op dit moment werken we op regelmatige basis samen met enkele VO-scholen binnen onze regio.
Ben jij de volgende?